Cătălin Vasiloiu Qi Men Dun Jia – Episodul 1 din 4 – TransformareaDacă gândurile și emoțiile tale pozitive sunt o formă infinită de energie și dacă mintea ta este sursa lor, atunci, să deții controlul asupra gândurilor și sentimentelor tale, aceasta îți va oferi o putere nemărginită.

Mintea este cea care oferă capacitatea omului de a gândi, de a judeca, de a înțelege, de a acumula și de a aplica cunoștințele dobândite. Conștiința noastră își are originea în mintea noastră și se manifestă prin gânduri, intenții, dorințe, fapte, imaginație, emoții și amintiri.

Mintea și emoțiile tale cele mai profunde nu pot fi distruse și nu pot fi create artificial. Ci doar transformate într-o altă formă de energie, cu atribute și caracteristici proprii.

Cu Qi Men Dun Jia poți schița cu ușurință modele energetice și poți identifica la propriu pe o hartă aceste tipuri de energie, grupându-le pe categorii principale și secundare.

Qi men Dun Jia îți oferă capacități nebănuite și nelimitate: capacitatea de auto vindecare, capacitatea de a crea ceea ce oamenii le numesc a fi miracole, capacitatea de a influența și transforma gândurile în realitate.

Qi Men Dun Jia îți oferă acces la sinele tău superior, acea parte a minții tale pe care o numim SUBCONȘTIENT.

Timpul, spațiul, materia și evenimentele, toate 4 așezate într-o anumită formulă, îți vor oferi capacitatea de a te conecta la fluxul energetic și de a comunica eficient cu energia din jurul tău.

Like this article? Share is to your friends.